Kajian kualiti kolam udang di Gelang Patah : [electronic resource] kajian terhadap Sedimen - 210386 Sazali Samsudin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007