Pengurusan kemarau menggunakan analisis indeks curahan piawai [electronic resource] - 210506 Sharifah Roswati Syed Hashim; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007