Pemodelan dan simulasi kendalian dinamik kereta Proton Waja 1.6 [compact disc] - 213658 Mohd. Khairi Mahmood (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006