Pembungkusan makanan ringan (kerepek) [compact disc] - 323937 Muhammad Hamdi Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Rekabentuk Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006