Confinement of concrete column reinforced with fine welded wire mesh [electronic resource] - 218379 Muralitharan Krishnan; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007