Turbidity removal using Moringa Oleifera as coagulant [electronic resource] - 218970 Chan, Ei Yeng; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007