Summary judgement in construction contract [electronic resource] - 225430 Zukfli Sapeciay (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Kontrak Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007