Kajian guna tanah dan kesannya terhadap kualiti air di Sungai Sengkuang, Johor / [electronic resource] - 225019 Mohd. Kamaruzaman Musa; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam - Alam Sekitar)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007