Sistem pemantauan kos projek berasaskan laman web / [disket] - 369717 Sim, Tzer Yung (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia,2000