Platoon dispersion downstream of traffic signal [electronic resource] - Nordiana Mashros 1982- 189725 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007