Perilaku daya dalam anggota kekuda ruang berbentuk piramid [electronic resource] - 234236 Faiz Hassan; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Struktur dan Bahan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007