Taburan statistik ketibaan kenderaan di persimpangan berlampu isyarat dan kesan persimpangan di hulu / [electronic resource] - 239729 Azrini Mohd. Akhir; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007