Hubungan antara laju dan aliran bagi Jalan Bandar [electronic resource] - 240824 Aiza Shafiee; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Jalanraya dan Pengangkutan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007