Interception loss in Sedenak Oil Palm Plantation [electronic resource] - 240961 Alan Bentley; Fakulti Kejuruteraan Awam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Awam - Hidraul dan Hidrologi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007