Tracking and indexing moving object in multitude environment [electronic resource] - 241636 Muhd. Khairulzaman Abdul Kadir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007