Modeling and controller design for an inverted pendulum system [electronic resource] - 241773 Ahmad Nor Kasruddin Nasir (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007