Modelling of a two-link flexible manipulator [electronic resource] - 246169 Abdelrazig Saeed Mohamed Mahmoud (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Master of Engineering (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007