Simulasi baris pemasangan produk driver drill [electronic resource] - 343354 Siti Rafidah Arifin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Teknologi Maklumat - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007