Kajian pemantauan limpahan air di kawasan lembangan banjir : kes kajian di Sungai Damansara, Shah Alam, Selangor [compact disc] - 229685 Ismail Salleh (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007