Wireless speed control with voice for wheelchair application [electronic resource] - Zamre Abd. Ghani, author; Fakulti Kejuruteraan Elektrik (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007