Modelling of single link flexible manipulator with flexible joint [electronic resource] - 243365 Noorfadzli Abdul Razak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Mekatronik dan Kawalan Automatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007