Electromagnetic band gap (EBG) for microstrip antenna design [electronic resource] - 243297 Ainor Khaliah Mohd. Isa (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrik - Elektronik dan Telekomunikasi)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007