Semakan ketepatan peta topografi siri L [compact disc] - 242594 Mohd. Shahrul Nizam Mohd. Aris (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan(Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007