Pembangunan transformasi datum tiga dimensi menggunakan Microsoft Excel [compact disc] - 242669 Rozaimi Yaacob (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007