Kajian ketepatan DEM yang dibentuk daripada peta topografi pelbagai skala [electronic resource] - 249445 Abdullah Tohhar Mat Yasin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007