Penghasilan pelan ukur butiran menggunakan perisian Carlson SurvCADD XML [electronic resource] - 249317 Ahmad Khairy Ishak (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007