Penggunaan MyRTKnet dalam pemetaan jaringan air dan applikasinya terhadap pengurusan air di Negeri Johor : kajian kes : Syarikat Ranhill Water Services Sdn. Bhd [electronic resource] - 248984 Fahmi Azhari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Geomatik) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007