A framework for component - based reuse for autonomous mobile robot software [electronic resource] - 409201 Dayang Norhayati Abang Jawawi; Safaai Deris, supervisor; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (PhD) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006