Kajian terhadap masalah tuntutan kerugian langsung dan perbelanjaan kontraktor di bawah projek swasta - 367095 Azrin Ahmad (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Ukur Bahan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999