Mengenalpasti corak pembelian pelancongan antarabangsa terhadap produk cenderamata di Malaysia [electronic resource] - 256001 Zaiton Sarman; Zainab Khalifah, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Perancangan Pelancongan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007