Four wave mixing nonlinearity effect in wavelength diision multiplexing eadio over fiber system [electronic resource] - Hafiz Abd. El Latif Ahmed Habib 264663 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Elektrikal - Elektronik dan Telekomunikasi )) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007