Aplikasi animasi, visualisasi dan permodelan 3D dalam merekabentuk produk (telifon bimbit) [compact disc] - 280303 Hasnur Amri Nusantara Hasni Tamrin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Rekabentuk Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006