Rekabentuk perisian bersepadu bagi analisis plat / [disket] - 384537 Hasrulsani Hashim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia/ATMA, 2000