Evaluation of stud welded steel plate quality [compact disc] - 280827 Mohd. Irwandi Md. Sharif (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006