Rekabentuk fabrikasi dan ujikaji pam gear [electronic resource] - 283311 Ahmad Saufisukor Ismail (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Automotif)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006