Perbandingan di antara penghasilan model digital tiga dimensi dan model fizikal bagi craniofacial tisu keras [electronic resource] - 414732 Zakiah Abdul Majid @ Zakaria; Halim Setan, supervisor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Geoinformatik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007