Dynamics behaviour of composite-based honeycomb structure / [compact disc] - Mohd. Za'im Mohd. Zahari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006