Rekabentuk pemungut sampah terapung [compact disc] - 290422 Megat Yusrizal Megat Jamaludin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) -Universiti Teknologi Malaysia, 2006