Pengurusan pangkalan data untuk organisasi kontraktor - 232714 Zaid Md. Jamari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Bangunan) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999