Keperluan program pembangunan profesional (CPD) terhadap juruukur di Malaysia [electronic resource] - 275453 Muhammad Nazim Alias (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007