Sistem kawalan inventori berasaskan web di syarikat Shung Fatt Trading [electronic resource] - 349197 Lim, Ai Ying (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007