Prosedur penghasilan dan pengukuran gear taji / [cakera padat] - 439513 Chang, Heng Kwan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Pembuatan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001