Simulasi baris pengeluaran rak pelayan di Duramex Industries Sdn. Bhd [electronic resource] - 354126 Azna Farhana Che Aziz (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007