Sistem kawalan inventori berasaskan Web di YS Hamper & Gift Sdn. Bhd [electronic resource] - 354168 Hin, Su Tien (2007)
Project Paper (Sarjana Muda (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007