Sistem pangkalan pengetahuan berasaskan web menggunakan konsep hipermedia untuk fotografi bagi institusi photo-art [electronic resource] - 369281 Khong, Lingsy (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007