Sistem kawalan kualiti pai epal di Tasty Pastry Sdn. Bhd. [electronic resource] - 372079 Syazwani Dayana Daniel (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007