Persepsi pelajar-pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan Skudai, Johor Bahru terhadap kegiatan sukan - 434998 Roslan Abdullah (Skudai : UTM, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Teknologi serta Pendidikan (Kejuruteraan Elektrik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999