Aplikasi penghantaran mesej berasaskan pengecaman suara bagi sekolah pendidikan khas menggunakan VB.Net [electronic resource] - 385366 Sivaprakash Velupillai (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007