Sistem pembelian buku teks atas talian bagi SMK Tunku Abdul Rahman Putra, Kulai [electronic resource] - Suhaila Mohd. Yasin (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007