Sistem pengurusan pemilihan pekerja menggunakan ujian kerjaya [electronic resource] - 387159 Raasianna Paramalingam (2007)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007